Cautare

2180 de rezultate pentru "accident la brasov" (7.51 secunde)
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P. ... Brasov dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
O fata de 12 ani din Brasov traieste o drama cumplita dupa ce mama ei a murit chiar in timp ce vorbea cu ea la telefon. Copila se intorcea de la scoala cand a primit un apel de la mama ei.
Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite usor, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin, joi seara, pe DN1, la iesirea din Ghimbav spre Codlea, judetul Brasov, de o alta masina care circula regulamentar, traficul in zona fiind blocat pe un sens timp de doua ore.
Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident grav, in localitatea Cristian din judetul Brasov. ... Oamenii au fost transportati la spital. Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata doar cu crucea Sf. ... La aceasta ora se circula pe un singur fir.
Accident controversat la Zizin, Brasov, unde un copil care a vrut sa traverseze strada a fost surprins si lovit de catre conducatorul unui autoturism care efectua o manevra de dat cu spatele.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli. Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra".
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Vor fi multe comentarii din partea colegilor din PDL, sunt hotarat sa mai pot spune ceva atat in politica romaneasca, dar si in partea de reforma a administratiei, cu buna-credinta", a afirmat Petru Filip, care a sustinut o declaratie de presa la Palatul Parlamentului alaturi de presedintele PSD, Victor Ponta.
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
De fapt, o anumita parte din partid sustine aceasta idee si s-a incercat fortarea readucerii la varf a lui Theodor Stolojan. ... Am toata admiratia pentru Theodor Stolojan, dar la sase luni sa schimbi premierul mi se pare o tactica gresita.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
CFR Calatori anunta ca, incepand cu 20 iulie, pentru preluarea traficului sporit de calatori inregistrat la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei, se va introduce in circulatie, numai in zilele de duminica, trenul rapid 11908, pe relatia Brasov-Bucuresti Nord.
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. ... Fabrica de la Brasov se va inchide ca urmare a unui program mai amplu de restructurare. Dupa incetarea activitatii, terenul si cladirea fabricii din centrul Brasovului vor fi scoase la vanzare.
Discutiile privind modificarea Legii administratiei publice locale, care a devenit una dintre prioritatile politice ale Coalitiei dupa renuntarea la anticipate, au fost transate de catre presedintele Traian Basescu, care s-a pronuntat impotriva schimbarii presedintilor de consilii judetene in timpul mandatului.
'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant: ... Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant. ... Pana la ultimul nivel... ... In 1869 s-a inceput constructia primului furnal la Calan.
Cel putin din declaratiile liberalilor constanteni participanti la Delegatia Permanenta desfasurata la Brasov: senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir si consilierul judetean Victor Manea, a reiesit faptul ca, sub nici o forma, PNL nu va renunta la doctrina si la Internationala Liberala.
google-analytics.com